Een kennismaking duurt 90 minuten en kost €25,-
Ik wil dat mensen kennis kunnen maken met holistische massage. Als je de intentie hebt om op onderzoek te gaan in jezelf, wil ik dat je eerst kunt uit proberen en aan den lijve kunt ervaren of dit is wat je verder zou kunnen helpen, zodat je echt helemaal JA! kunt zeggen tegen het proces.

Een afspraak voor een holistische massage duurt 90 minuten en kost €80,-
We beginnen met een kort gesprekje en eindigen met een moment om stil te staan bij wat je hebt ervaren. We plannen 3-5 sessies in om je groeiproces alle tijd en ruimte te geven.

Je kunt een stempelkaart nemen, die kost €375,- voor 5 sessies (dat is omgerekend €75,- per sessie).

Je kunt in de praktijk direct pinnen of contant betalen. Je ontvangt daarna per mail een nota.

De afspraken worden (deels) vergoed door zorgverzekeraars. De sessies heten ‘natuurgeneeskundig consult volgens de vijf natuurgerichte principes’ en vallen onder Alternatieve Zorg of Alternatieve Behandelingen in de aanvullende verzekering. Het gaat niet af van je eigen risico. Je stuurt de nota die je van mij ontvangt zelf door naar je zorgverzekeraar. Wil je precies weten hoeveel je vergoed krijgt, check dit vooraf bij je verzekering. Daarvoor kun je de volgende code’s doorgeven:
AGB-zorgverlener-code:90103459
AGB-praktijk-code:90062819

Als je een afspraak af moet zeggen, doe dat zo snel mogelijk, liefst via WhatsApp, dat zie ik het eerst. Als je minder dan 24 uur voor de geplande afspraak afzegt, breng ik het hele bedrag van de sessie in rekening.