Een kennismaking duurt 90 minuten en kost €20,-
Ik wil graag dat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met holistische massage. Ik vind het belangrijk dat je eerst kunt uitproberen en ervaren hoe iets voor je is.

Een afspraak voor een holistische massage duurt 90 minuten en kost €55,-
We beginnen met een kort gesprekje en eindigen met een kort moment om stil te staan bij wat je hebt ervaren. Meestal is het fijn om ongeveer 3-5 sessies in te plannen, om je groeiproces alle tijd en ruimte te geven.

Als je een afspraak af moet zeggen, doe dat zo snel mogelijk, liefst via WhatsApp, dat zie ik het eerst. Als je minder dan 24 uur voor de geplande afspraak afzegt, breng ik het hele bedrag van de sessie in rekening.

Je kunt een stempelkaart nemen, die kost €250,- voor 5 sessies (dat is omgerekend €50,- per sessie).

Je kunt in de praktijk direct pinnen of contant betalen. Je ontvangt daarna per mail een nota.

De afspraken worden (deels) vergoed door zorgverzekeraars. De sessies heten ‘natuurgeneeskundig consult volgens de vijf natuurgerichte principes’ en vallen onder Alternatieve Zorg of Alternatieve Behandelingen in de aanvullende verzekering. Het gaat niet af van je eigen risico. Je stuurt de nota die je van mij ontvangt zelf door naar je zorgverzekeraar. Wil je precies weten hoeveel je vergoed krijgt, check dit vooraf bij je verzekering. Daarvoor kun je de volgende code’s doorgeven:
AGB-zorgverlener-code:90103459
AGB-praktijk-code:90062819

Vanaf 1 januari 2018 veranderen de tarieven:
€60,- per sessie
€275,- voor een stempelkaart van 5 sessies (dat is omgerekend €55,- per sessie).