Ben je een gevoelsmens, maar zit je veel in je hoofd?
Voelt het alsof je altijd ‘aan staat’ en je niet goed meer kunt ontspannen?
Raakt je hoofd vol en je lijf leeg?
Lig je ’s nachts wakker en ben je moe?
Begrijp je soms zelf niet meer wat je voelt?

Aan den lijve helpt je uit je hoofd, in je lijf te komen.
Soms hebben ervaringen pijn gedaan op een manier dat je er niet bij kon blijven. ‘In je hoofd gaan zitten’ is een logische manier om daarmee om te gaan. Je spieren spannen aan om oud zeer en kwetsbaarheden weg te stoppen of af te schermen. Zo kom je er wel doorheen, kun je door blijven gaan en volhouden.
Dat gaat vaak lang goed. Totdat de inspanning die nodig is, te groot wordt. Je lichaam doet pijn, voelt stijf en gespannen. Je merkt dat je moe bent, je voelt je kwetsbaar. Je slaapt minder goed en je gedachten gaan maar door, vooral in de nacht.

Dit houd je niet lang meer vol…
Massage en bewustwording helpen je te diep te ontspannen. Het lichaamswerk is een prachtige manier om de gevoelde ervaring er simpelweg te laten zijn, zonder dat je erdoor overspoeld raakt. Het durven doorvoelen en ervaren wat voor jou belangrijk is, waar de ervaring voor jou schuurt of pijn doet, dát brengt de verandering waar je zo naar verlangt. Ik begeleid het proces van diep ontspannen, ervaren, verbinden en verdiepen op een rustige, veilige manier zodat jij er deze keer wél bij kunt blijven.

Je kunt steeds dieper, werkelijk ontspannen
Er komt ruimte en rust in je hoofd en in je lijf
Je voelt je meer op je gemak en thuis in je lijf, bij jezelf
Je beter gaat begrijpen wat je voelt en waar dat mee te maken heeft
Je voelt weer ruimte en energie om te bewegen in de richting van wie je werkelijk bent, in plaats van wie je denkt te moeten zijn.

Ik ben
Caroline. Als kind was ik altijd al nieuwsgierig naar waarom mensen doen, zoals ze doen. Als psycholoog praatte ik óver allerlei problemen. Toen ik voor de lol een massagecursus deed, gebeurde het. Ik ondervond aan den lijve hoe het is om bewust, diep te ontspannen. Ik leefde vanuit mijn hoofd, nu durfde ik weer te voelen en te ervaren. Dat gaf zoveel rust, zoveel ruimte! Het raakte me en liet me niet meer los. Zo is Aan den lijve er gekomen.

Jaaa! Ik wil ervaren hoe het is om diep, bewust te ontspannen! Ik ben klaar voor meer rust en ruimte in mijn hoofd en in mijn lijf.

Hier maak je een afspraak voor een ERVARINGSSESSIE.